IniciosociedadeO IES de Foz coñece boas prácticas no berce da alta gastronomía

O IES de Foz coñece boas prácticas no berce da alta gastronomía

Dous docentes do centro visitaron institutos franceses da rama da hostelería a través dunha beca Erasmus+

Publicada o

- Advertisement -

O director do IES de Foz, Nicolás Asensio, e o inspector educativo, Javier Suárez, estiveron durante catro días en dous institutos da rama de hostalería de París, onde coñeceron as súas instalacións e o funcionamento deses centros.

Os representantes do centro mariñao, que imparte unha ampla oferta formativa de ciclos medios e superiores de cociña e restauración, puideron coñecer de cerca o funcionamento do sistema educativo francés neste eido.

No instituto Lycée Guillaume Tirel, onde se reuniron co inspector educativo de Formación Profesional, Francis Sellam, e visitaron o Casnav, onde se integran os alumnos non escolarizados en centros franceses e alumnado estranxeiro en tránsito. Ademais comprobaron o funcionamento da orientación escolar.

A experiencia, para familiarizarse con boas prácticas noutros países, desenvolveuse no marco do programa Erasmus+ concedido ao IES de Foz en xuño

ÚLTIMAS

As mozas violadas en Viveiro aseguran que viviron “en shock” esa noite

O xuízo contra dous homes acusados de violar, na casa dun deles, a dous...

“Todas as posibilidades abertas” no incendio no que morreron nai e filla no Valadouro

A Policía Xudicial da Garda Civil continúa coas pescudas sobre a orixe do incendio...

ACISA Ribadeo anima ás empresas locais a unirse ao Bono Activa Comercio

Acisa anima ás empresas locais a adherirse ao Bono Activa Comercio da Xunta....

A CAMOVI de Viveiro será unha homenaxe a Ramón Blanco na edición deste ano

O Concello de Viveiro será esta próxima fin de semana o escenario dunha nova...