IniciosociedadeA mousse de Faba de Lourenzá encandila na Vuelta a España

A mousse de Faba de Lourenzá encandila na Vuelta a España

A asociación de hosteleiros da provincia dispuxo unha degustación na saída da etapa deste xoves

Publicada o

- Advertisement -

A Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería de Turismo de Lugo (APEHL) dispuxo unha degustación de mousse de Faba de Lourenzá na saída da etapa deste xoves de La Vuelta a España.

Quenes se achegaron ao inicio do percorrido, en Huércal-Overa, Almería, poideron desfrutar dunha novidosa receita preparada co produto estrela da horta laurentina, dentro da promoción da campaña ‘E para comer, Lugo‘.

ETAPA NA MARIÑA

La Vuelta pasará por A Mariña o día 6 de setembro, cunha etapa de media montaña de 177,5 quilómetros de distancia que sairá de Mondoñedo e rematará na Estaca de Bares.

ÚLTIMAS

Burela realiza melloras na canceira municipal xestionada pola Asociación Bigotes

O Concello de Burela vén de realizar unha serie de melloras na canceira municipal,...

Espectáculo ‘Sentir’ do Mago Rafa no Pastor Díaz de Viveiro

O Teatro Pastor Díaz do Concello de Viveiro acollerá a representación do novo espectáculo...

Viveiro realiza labores de mantemento nas cunetas de Naseiro

A Tenencia de Alcaldía de Viveiro, a través da Concellería de Medio Rural, realizou...

O futuro da Mariña: unha historia aínda sen argumento

Alcoa anunciaba que paralizaba a construción do forno de cocción de ánodos, un dos compromisos...